Datahelten af Benjamin Lamberth [Anmeldereksemplar fra Byens forlag]Peter og Saras datter har været ude for et angreb på sociale medier. Peter beslutter sig for at han vil gå til modangreb. Han vil stoppe de folk, der arbejder med data og udvikler funktioner, der gør brugerne afhængige af sociale medier.

Peter og Sara er skilt, men da det går op for Sara, at Peter er i gang med at gå til modangreb, for at ødelægge de mennesker, der lever af den globale datakrig, vil hun gøre alt for at finde ham. Han har brug for hjælp og hun fornemmer, at han vil gøre noget forfærdeligt.

Da politiet bliver tilkaldt, hjælper hun dem med at finde frem til ham, men det er ikke nemt. Det er en lang nat for alle, der bliver involveret i sagen.
Peter er meget opsat på at få gennemført sin mission; at lave et analogt modangreb, for at hævne sin datter, der blev offer for sociale mediers muligheder.

Datahelten er Benjamins skønlitterære debut, og hvilken debut! Der er spænding fra første side, og den holder til sidste.
Plottet er gennemtænkt, og jeg er vild med den måde, man løbende får minder og mere og mere forhistorie på for personerne.
Samtidig har jeg fået indblik i verdenen på den anden side af sociale medier, og hvordan de bevidst arbejder med at gøre brugerne afhængige.

Den er helt sikkert værd at læse, og jeg glæder mig allerede til at læse mere fra Benjamin.
Tak til Byens forlag for endnu en fantastisk læseoplevelse.


Forlag: Byens forlag
Antal sider: 212 sider
udgivet: 2019
6 ud af 6 stjerner

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ørsted – Han satte strøm til verden af Sussi bech

Lucky Lucy af Josefine Blom [Anmeldereksemplar fra forfatteren]

Pitbull af Anne Mette Hancock