Fjendespor af Keld Broksø [Anmeldereksemplar]Den dansk adopterede kriminalbetjent, Stefan Kushova Andersen, bliver pludselig indhentet af sin fortid på et albansk børnehjem, der bød på en voldsom start for en lille dreng.
Glemte bånd til familiemedlemmer indhenter den danske politimand, hvilket udfordrer ham gevaldigt. Der er eksplosivt voksende formuer, som er skabt af svindel med pyramidespil.

Albansk mafia forgifter voksende dele af Europa og New Yorks underverden. Den forgrener sig nord på gennem Tyskland og smadrer Stefans forsøg på at få et nyt og roligt liv i Københavns Sydhavns nye boligblokke.
Et kursus og et mord i New York starter en hæsblæsende rejse mod Stefans egne rødder og gennem en fremmede, forarmet del af Europa, hvor Stefan tvinges udi gråzoner af lovligt og ulovligt, rigtigt og forkert, og konfronterer ham med skæbnesvangre valg, mens menneskeliv står på spil. Og håb om at redde sig selv fra en grusom død, der synes stadig mere sandsynlig.
“Fjendespor” er en spændingsroman med afsæt i virkelige hændelser, klaner og vesteuropæisk nutidshistorie. 


Fjendespor er baseret på virkelige historiske begivenheder, som jeg ikke kendte til i forvejen. Jeg synes, det er en god mulighed for at få kendskab til historiske begivenheder gennem skønlitteratur.

Handlingen er spændende, og jeg var fanget lige fra første til sidste side, hvor der gang på gang sker nye drejninger i handlingen, som jeg ikke havde forudset eller ventet. Det er med til at holde spændingen lige til sidste side.

Bogen er velskrevet og sproget løber let og ubesværet. Plottet er gennemtænkt og nemt at følge. 

Forlag: Ambush Books
Antal sider: 406 sider
udgivet: 2019
6 ud af 6 stjerner

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ørsted – Han satte strøm til verden af Sussi bech

Lucky Lucy af Josefine Blom [Anmeldereksemplar fra forfatteren]

Pitbull af Anne Mette Hancock