Luftbobler af Laura Mikkelsen [Anmeldereksemplar]Luftbobler er en digtsamling, der skildrer en rejse ind i depressionens mørke og ned i angstens dyb.

Det er en fortælling om at leve med angstens konstante ønske om at slå en ihjel og om hver dag at skulle vælge livet til igen og igen.
Digtene tager dig med ind, hvor livet gør allermest ondt. Så ondt at alternativet frister.

Men de lader dig også blive båret med op til overfladen igen, hvor refleksionen af solens klare stråler får en til at glemme, hvor meget smerte, der gemte sig under spejlbilledet.


Laura er en meget modig ung kvinde. Hun bryder i den grad et tabu som mange andre ikke tør.
Gennem 77 digte fortæller hun hvordan hendes angst tager over og gør Verden til et forfærdeligt sted, hvor hendes værste fjende er hende selv og angsten.
Størstedelen af digtene er angstfyldte og triste og tager fat i nogle meget tunge emner, men der er også digte fyldt med håb for fremtiden og tegn på bedring.

Hvis ikke du har læst den, skal du gøre det, den giver et fantastisk indblik i hvordan det er at leve med angst, og hvordan nogle dage er meget dårlige, andre lidt bedre og nogle gode, men man ved det aldrig, før dagen er slut.
 

Forlag: Forfatterskabet.dk
Antal sider: 108 sider
Udgivet: 2019
6 ud af 6 stjerner

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Kastanjemanden af Søren Sveistrup

Barnet der forsvandt [Anmeldereksemplar fra Jentas]

Ørsted – Han satte strøm til verden af Sussi bech